Ontwikkeling en verkoop

  Euroresorts ontwikkelt projecten met het oog op de eigenaar én de gast. Beiden moeten zich meer dan thuis voelen in onze vakantievilla’s. Dat deze benadering goed werkt, bewijzen onder meer onze uitstekende verhuurresultaten.

  Waarom kiezen voor Euroresorts:

  • U bepaalt zelf als eigenaar van een of meerdere van onze vakantiewoningen in welke mate u uw vakantiewoning wenst te gebruiken, ook in combinatie met rendement uit de verhuur.
  • Euroresorts hanteert een realistische verhuurprognose en een reëel verhuurrendement.
  • Euroresorts blijft als ontwikkelaar langdurig betrokken bij haar projecten.
  • Door een volledige projectbegeleiding geniet u zorgeloos van uw aankoop.

  valleedelameuse

  Vallee de la Meuse

  In de Belgische Ardennen wordt een uniek plan ontwikkeld dat is geïnspireerd door de natuur. Stelt u zich eens voor: de meest exclusieve villa’s, architectuur en interieur van topniveau. Alle comfort, design, intimiteit en rust gecombineerd met een zeer hoog service niveau én luxe voorzieningen op loopafstand. Tezamen met de magnifieke locatie en adembenemende uitzicht maakt Résidence Vallée de la Meuse tot het meest bijzondere project in de Ardennen!

  Status: in ontwikkeling
  Aantal: 20 eenheden

  Projectwebsite: www.valleedelameuse.be

  MEER
  parclesetoiles

  Parc Les Etoiles

  Parc Les Etoiles is een schitterend ruim opgezet vakantiepark met vrijstaande vakantiehuizen/bungalows tot 65m², ingericht voor jong en oud. U vindt er voorzieningen op allerlei gebied. De vakantiebungalows tellen 2 of 3 slaapkamers en vormen een perfecte thuisbasis voor gezinnen van 4 tot 6 personen. Gezellige woningen in een uitnodigende omgeving.

  Status: volledig uitverkocht (wel nog enkele woningen beschikbaar in doorverkoop)
  Aantal: 190 eenheden

  Projectwebsite: www.parclesetoiles.be

  MEER
  eifelparckronenburgersee

  Eifelpark Kronenburger See

  60 vrijstaande luxe villa’s met wellness en hotelkamerconcept: daarvoor moet u naar Eifelpark Kronenburger See. Dit gezellige familiepark ligt in het prachtige natuurpark Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Gebouwd tegen een zuidhelling geniet elke villa van een prachtig uitzicht over Kronenburger See. De villa’s bieden plaats aan 6 tot 12 personen en hebben onder meer vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken en binnen- en buitenhaard. Daarnaast is elke villa voorzien van een overdekt terras.

  Status: in verkoop
  Aantal: 60 eenheden

  Projectwebsitewww.eifelparkkronenburgersee.nl

  Facebookfacebook.com/eifelpark

  Twittertwitter.com/verkoopeifel

  MEER

  Maasboulevard

  Maasboulevard is een recreatieproject dat bestaat uit 3 afzonderlijke ontwikkelingen die door hun ligging, zeer dicht bij elkaar, verbonden worden voor een unieke vakantiebeleving voor gasten. Water, natuur, comfort en kwaliteit zijn de kenmerken van alle ontwikkelingen binnen Maasboulevard. Op de meest unieke locatie in het Midden-Limburgse Maasplassen gebied rond het historische witte stadje Thorn.

  De 3 ontwikkelingen binnen Maasboulevard zijn:

  • Parc Vijverbroek
  • Maasresidence
  • Comfortbay

  parc-Vijverbroek

  Parc Vijverbroek

  Gezellige en hoogwaardige eco-lodges vlakbij het witte stadje, Thorn. Een unieke locatie, hoge kwaliteit, kleinschalig. Dat zijn de kernwaarden van Parc Vijverbroek. Dit wordt een van onze meest bijzondere locaties door een nieuw concept met een hoge verhuurwaarde en -potentieel. Dit project is het meest geschikt voor investeerders die zelf gebruik willen maken van een uniek vakantieconcept en daarnaast een leuk rendement wensen.

  Status: ontwikkeling in voorbereiding
  Aantal: 45 eenheden

  Projectwebsite: www.parcvijverbroek.nl

  comfortparc

  Comfortbay

  Wonen, leven en vakantie vieren op het water … Is dat niet precies wat we in deze tijd zo graag willen? Dat gevoel van vrijheid? Ontspannen genieten in de stille natuur of juist de maritieme gezelligheid van de jachthaven? Combineer dat met de een buitengewoon luxe vakantiewoning op het water. Een ongekende leefruimte (living, keuken, badkamer en 2 of 3 slaapkamers van formaat) en een fantastisch groot drijvend terras. Wonen en recreëren op het water is bij uitstek exclusief. Comfortbay vertaalt dit naar een uniek concept.

  Status: ontwikkeling in voorbereiding
  Aantal: 250 eenheden

  Projectwebsitewww.comfortbay.nl

  MEER
  maasresidence

  Maasresidence

  Centraal gelegen in het hart van Maasboulevard Thorn ligt het veelzijdige project Maasresidence Thorn. Een schitterend ontworpen vakantiepark gelegen aan het Grote Hegge-meer aan de voet van het witte stadje Thorn. Het project omvat vakantiewoningen in diverse architectuurstijlen, havenappartementen, een jachthaven met watersportschool en veelzijdige all-weather voorzieningen.

  Status: in verkoop
  Aantal: 360 eenheden

  Projectwebsitewww.maasboulevardthorn.nl

  MEER