Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

  Exploitatie en verhuur

  Exploitatie en verhuur

  Happy people, feeling good!

  Voor de een zit vakantiegevoel in actieve ontspanning in de natuur. Voor de ander in luxe, kwaliteit en rust. Hoe uw ideale vakantie ook eruitziet, bij Euroresorts ervaart u het ideale vakantiegevoel.

  Comforparc Wessem

  Comfortparc beschikt over een schitterende watersportcamping met 80 plaatsen gelegen aan de Koeweide Plas. De jachthaven is ook een onderdeel van Comfortparc Euroresorts Wessem, gelegen in het groene, waterrijke Midden-Limburg, direct aan de Limburgse Maasplassen. Vele watersportliefhebbers zijn bekend met onze jachthaven, waar comfort, netheid en service hoog in het vaandel staan. De haven telt 650 ligplaatsen en kent alle voorzieningen die u van een luxe jachthaven mag verwachten. Kortom, heerlijk ontspannen in gastvrij Limburg.

   

  • Ligplaatsen jachthaven: 650
  • Plaatsen camping: 80

  Slot Cranendonck

  Uw welverdiende vakantie doorbrengen op een viersterrencamping in Noord-Brabant? Dat kan! Recreatiepark Slot Cranendonck is een gezellige en veelzijdige camping gelegen in een bosrijk gebied op de grens met Limburg en België. De camping is voorzien van alle moderne faciliteiten.