Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

  Ontwikkeling en verkoop

  Euroresorts ontwikkelt projecten met het oog op de eigenaar én de gast. Beiden moeten zich meer dan thuis voelen in onze vakantievilla’s. Dat deze benadering goed werkt, bewijzen onder meer onze uitstekende verhuurresultaten.

  Waarom kiezen voor Euroresorts:

  • U bepaalt zelf als eigenaar van een of meerdere van onze vakantiewoningen in welke mate u uw vakantiewoning wenst te gebruiken, ook in combinatie met rendement uit de verhuur.
  • Euroresorts hanteert een realistische verhuurprognose en een reëel verhuurrendement.
  • Euroresorts blijft als ontwikkelaar langdurig betrokken bij haar projecten.
  • Door een volledige projectbegeleiding geniet u zorgeloos van uw aankoop.

  Eifelpark Kronenburger See

  60 vrijstaande luxe villa’s met wellness en hotelkamerconcept: daarvoor moet u naar Eifelpark Kronenburger See. Dit gezellige familiepark ligt in het prachtige natuurpark Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Gebouwd tegen een zuidhelling geniet elke villa van een prachtig uitzicht over Kronenburger See. De villa’s bieden plaats aan 6 tot 12 personen en hebben onder meer vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken en binnen- en buitenhaard. Daarnaast is elke villa voorzien van een overdekt terras.

   

  Status: in verkoop
  Aantal: 60 eenheden

  Parc Vijverbroek

  Gezellige en hoogwaardige eco-lodges op een toplocatie vlakbij het witte stadje Thorn. Een unieke locatie, hoge kwaliteit, kleinschalig. Dat zijn de kernwoorden van Parc Vijverbroek. Dit wordt één van de meest bijzondere locaties door een nieuw concept met een hoge verhuurwaarde en potentieel. Euroresorts heeft deze locatie in 2006 aangekocht om vervolgens het hele traject te begeleiden voor de bestemmingsplanwijziging van voormalige camping tot hoogwaardig park met eco woningen. De nieuwe vergunning is verleend in 2017. In 2018 heeft Euroresorts de locatie Parc Vijverbroek verkocht aan een derde partij.

  Status: vergunning verleend, locatie verkocht
  Aantal: 45 eenheden

  Comfortbay

  Wonen, leven en vakantie vieren op het water … Is dat niet precies wat we in deze tijd zo graag willen? Dat gevoel van vrijheid? Ontspannen genieten in de stille natuur of juist de maritieme gezelligheid van de jachthaven? Combineer dat met de een buitengewoon luxe vakantiewoning op het water. Een ongekende leefruimte (living, keuken, badkamer en 2 of 3 slaapkamers van formaat) en een fantastisch groot drijvend terras. Wonen en recreëren op het water is bij uitstek exclusief. Comfortbay vertaalt dit naar een uniek concept.

  Status: ontwikkeling in voorbereiding
  Aantal: 250 eenheden

  Maasresidence

  Centraal gelegen in het hart van Maasboulevard Thorn ligt het veelzijdige project Maasresidence Thorn. Een schitterend ontworpen vakantiepark gelegen aan het Grote Hegge-meer aan de voet van het witte stadje Thorn. Het project omvat vakantiewoningen in diverse architectuurstijlen, havenappartementen, een jachthaven met watersportschool en veelzijdige all-weather voorzieningen.

  Status: Euroresorts is betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit project van 2014 t/m 2018.
  Aantal: 360 eenheden

  Recreatiepark de Heelderpeel

  Euroresorts heeft het recreatiepark de Heelderpeel aangekocht in 1992. Destijds een verouderde camping van 7,5 hectare groot.
  In 2001 heeft Euroresorts deze locatie verkocht aan een investeerder. Op het moment van verkoop betrof het een recreatiepark van 53 hectare groot en had een uitbreiding plaatsgevonden van 300 toeristische kampeerplaatsen en had Euroresorts 63 vakantievilla’s gebouwd.

  Parc les Etoiles te Blaimont België

  Euroresorts heeft Parc les Etoiles in 2006 aangekocht. Het betrof een bungalowpark van 27 hectare met 190 vrijstaande woningen en tal van voorzieningen waaronder een binnen- en buiten zwembad, restaurant, vergaderzalen, etc.
  In de periode 2007-2013 zijn alle 190 woningen gerenoveerd en verkocht aan particulieren. Euroresorts heeft de exploitatie en beheer van het park gedaan t/m 2017. Toen is het park in andere handen over gegaan.

  Gelijktijdig met de ontwikkeling van Parc les Etoiles heeft Euroresorts nog een terrein in Blaimont ontwikkeld voor de bouw van 45 luxe villa’s bestemd voor permanente bewoning.

  Slot Cranendonck te Soerendonk

  Euroresorts heeft in de jaren tussen 2006 en 2015 de bestemmingsplanwijziging begeleid van Slot Cranendonck. Slot Cranendonck is een recreatiepark van 28 hectare. De nieuwe bestemming houdt in dat het voor het park is toegestaan om ca. 400 vakantiewoningen te realiseren naast de bestaande vaste jaarplaatsen en toeristische paatsen. Het park heeft een groot aantal recreatieve voorzieningen waaronder een restaurant, binnen- en buitenzwembad, binnenspeeltuin etc.